Teylingen zoekt projecten kindergemeenteraad

Teylingen – De kindergemeenteraad zoekt projecten van maximaal 2.000 euro. Verenigingen, maatschappelijke organisaties en ook inwoners die een leuk project bedenken met een maatschappelijk doel, kunnen zich tot 5 maart melden bij de gemeente.

De kindergemeenteraad Teylingen vindt dit schooljaar twee keer plaats, in april en juni. De gemeente wil kinderen laten ervaren hoe het is om raadslid te zijn. Zij gaan met elkaar in debat in de raadzaal. Raadsleden van de gemeente Teylingen zijn daarbij hun coach. De kindergemeenteraad maakt uiteindelijk een keuze tussen de projecten. Kinderen leren op die manier dat niet alles kan; zij zullen samen een keuze moeten maken.

Ideeën voor projecten kunnen met toelichting worden gestuurd aan kindergemeenteraad@raadteylingen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.