Volop voorjaar in Lisse tijdens Lenteflora

Bollenstreek РHet was afgelopen dagen een drukte van belang bij de Hobaho in Lisse. Voor de 84e maal werd tijdens de Lenteflora, de jaarlijkse huisbroei- en voorjaarsbloeierstentoonstelling een voorschotje genomen op het voorjaar.

Corsovoorzitter Leo van der Zon opende de tentoonstelling, met als thema “Voor het corso uit” vrijdagavond en reikte de prijzen uit aan de huisbroeiers. Naast hun inzendingen waren op de Lenteflora ook die van professionele kwekers te bewonderen. Leerlingen van het Wellant College maakten bloemstukken.

De groepen vijf van de Lisser en Lisserbroekse basisscholen deden mee aan de scholenbroeiwedstrijd. Winnaar was dit jaar de Willibrordschool. (foto’s Marleen Kriek)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.