200 tennissers spelen in Vinkenveld Open

Noordwijk – Voor de vierde maal is afgelopen week het Vinkenveld Open tennistoernooi gespeeld in Tennishal Vinkenveld in Noordwijk.

Ruim 200 tennissers speelden verspreid over de week meerdere wedstrijden. Er werden herendubbels, damesdubbels en gemengd dubbels gespeeld in verschillende categorie├źn. Deelnemers kwamen voornamelijk uit de Duin-en Bollenstreek, maar ook tennissers uit Den Haag en Leiden schreven zich in. In de hoogte categorie was het Noordwijker Kevin Noordermeer, trainer van TC Noordwijk, die samen met Max Verdoes in een spannende finale de jonge talenten Bart Pennings en Leon van der Waal van TV de Boekhorst versloeg.

Speciaal voor de jeugd was er een jeugdtoernooi. 55 kinderen, voornamelijk uit Noordwijk, speelden meerdere sportieve wedstrijden tegen elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.