Beekbrug wint Schoolzwemkampioenschap Lisse

Lisse – De Beekbrug heeft het Schoolzwemkampioenschap van Lisse gewonnen.

Dat werd zaterdag voor het eerst georganiseerd in Sportcentrum De Waterkanten door de Buurtsportcoach en ZV De Watervrienden. In totaal deden er 50 basisschoolleerlingen mee, die verdeeld waren over zes teams. Er werd gezwommen op de 25 en 50 meter met zowel de vrije slag als de schoolslag.

Uiteindelijk was de beker voor de leerlingen van De Beekbrug. Individuele prijzen waren er voor Enzo Schoonens (onderbouw), Annaclaire Baars (middenbouw) en Ot Buscheman (bovenbouw). De leerlingen van de Tweemaster wonnen een taart met de ludieke estafette.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.