Bries geeft startsein nieuw strandseizoen

Foto's Tiny van der Zwan

Noordwijk – Met een daverend feest is donderdagavond op het Noordwijkse strand het nieuwe strandseizoen van strandpaviljoen/restaurant Bries afgetrapt.

Met optredens van onder anderen Gerard Joling, the Beards en Diva Turner zat de stemming er direct in. De gasten werden ter voorbereiding op het nieuwe culinaire strandseizoen getrakteerd op bijzondere hapjes en drankjes.

Hoogtepunt van de avond was de overhandiging van een cheque door Bries-eigenaars Michiel en Martijn van den Berg aan Giro555. Een anonieme Noordwijkse donateur schonk ruim een ton aan de hulpactie voor hongerend Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.