Derby der lage landen in Noordwijk

Noordwijk – De nationale teams van België, Roemenië, Noorwegen en Nederland spelen een vriendschappelijk toernooi op het complex van VV Noordwijk. Het gaat om de teams met spelers onder de 16 jaar. Het toernooi is woensdag gestart. Nederland versloeg Roemenië met 3-2. Vrijdagmiddag om 16.00 uur staat Roemenië-België op het programma. Vrijdag om 19.00 uur neemt Nederland het op tegen Noorwegen. Zondagmiddag om 15.00 uur staat als afsluiter de kraker Nederland-België geprogrammeerd De entree bedraagt 4 euro. Er zijn speciale acties voor fans uitgedost in het oranje en groepen van minimaal 10 personen die zich aanmelden via evenementen@vvnoordwijk.nl mogen met oranje op de foto. (Foto: vvNoordwijk)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here