Foreholte handbaldames op drempel naar eredivisie

Voorhout – De handbalsters van Foreholte hebben zaterdagavond de topper tegen DSVD gewonnen. In Deurningen werd het een zeer spannende pot die eindigde in 26-27. Bij rust was de wedstrijd nog in evenwicht, de stand was 14-14. Vlak voor tijd ging het nog steeds gelijk op. Foreholte draaide de stand bij 23-22 in het voordeel van DSVD om in een voorsprong van 24-25. Het werd 26-26, maar Foreholte maakte de laatste, beslissende treffer. De Voorhoutse dames staan nu 3 punten voor op DSVD met nog 3 wedstrijden te spelen. Een gewonnen duel levert 2 punten op. De kampioen promoveert naar de eredivisie. (Foto: Marion Hoogervorst)

Bekijk de beelden van RTV Oost.

radio uitzending terug luisteren van zaterdag 11 maart 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.