Handen uit de mouwen bij NLdoet

Bollenstreek – Overal in de Bollenstreek werden afgelopen weekend de handen uit de mouwen gestoken tijdens NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds.

In Noordwijkerhout werd met hulp van wethouder Martijn Bilars het clubhuis van scouting Bosgeest opgeknapt. Wethouder Henri de Jong werkte mee bij de scouting St. Jozef Emerentiana. De Noordbikers pleegden groot onderhoud aan het Noordwijk ATB-trail. Bij Willem van den Bergh werden de bewoners getrakteerd op een verwendag. Daarnaast werden timmer-, schilder- en tuinklussen geklaard. In Lisse hielpen burgemeester en wethouders mee aan het aanleggen van een boomgaard bij zorgboerderij Sterk Saam. In Warmond en Sassenheim werd geklust bij de scoutinggroepen, in Voorhout werd Park Overbosch lenteklaar gemaakt.

Speeltuin Weerestein in Hillegom werd door bestuursleden en enkele jongeren klaar gemaakt voor een nieuw speelseizoen.

Ook in park Overbosch werd hard gewerkt. Klik hier voor het filmpje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.