Heemskerkplein en omgeving wordt geknipt in vier plannen

Lisse – Diverse plannen voor het Heemskerkplein en De Oude School in het centrum sneuvelden in het verleden. Daarom is nu besloten het gebied niet meer als geheel te ontwikkelen maar in vier deelplannen. De karakteristieke lindes aan de Heerweg blijven in ieder geval gehandhaafd. Ook het parkeerterrein blijft behouden. Voor de Oude School loopt een burgerinitiatief waarvoor nu een onderbouwing is aangeleverd. De vier betreffende deelgebieden zijn de grondstrook aan de Schoolstraat (Schoolstraat 5-9), de Heereweg 245 tot 249 (Plan 4), de parkeerplaats en de Oude School met de directe grond eromheen, aansluitend op de Voorhof. De gemeenteraad moet zich nog uitspreken over deze ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.