Japanse leerlingen op bezoek bij de burgemeester

Noordwijkerhout – Leerlingen uit Hirado, Japan, zijn op bezoek bij hun collega’s van het Teylingen College Leeuwenhorst. Het is een tegenbezoek, nadat in oktober 2016 twaalf Leeuwenhorsters te gast waren in Japan.

Dinsdag gingen ze op bezoek bij burgemeester Gerrit Goedhart. Na het formele deel, waarbij over en weer cadeautjes werden gegeven, volgde een informele ontmoeting waarbij de burgemeester op stroopwafels trakteerde. De Japanse leerlingen verblijven in gastgezinnen bij hun medeleerlingen van Leeuwenhorst en volgen een aangepast lesrooster. Uiteraard is er ook tijd voor uitstapjes.

Op 14 maart vertrekken de Japanners weer naar Hirado. (foto’s Fred van der Bent)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.