Keukenhof ook op Utrecht CS

Lisse РKeukenhof had woensdag een dependance op treinstation Utrecht Centraal.

In samenwerking met NS en Arriva toonde de bloemententoonstelling een dag lang bijzondere bloemendesigns in het thema Dutch Design. Hiermee werd het voorjaar samen met de reizigers gevierd. Voor de jurken werden meer dan 20.000 voorjaarsbloemen gebruikt.

Keukenhof werkt nauw samen met NS en Arriva om bezoekers snel naar het voorjaarspark te brengen. Zo zet Arriva extra pendelbussen in. Vanaf Leiden Centraal en Schiphol Plaza rijdt de Keukenhof Express, een rechtstreekse buslijn, naar Keukenhof. Reizigers hebben ook een busverbinding vanaf Station Haarlem en vanuit Katwijk, Noordwijk of Noordwijkerhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.