Klussende oplichters actief

Bollenstreek – De gemeentes Teylingen, Lisse en Hillegom waarschuwen op hun site voor klussende, Engelssprekende oplichters die actief zijn in de streek.

Het gaat om mensen die aan de deur hun diensten aanbieden, zoals het schoonmaken of renoveren van de gevel of het dak of het asfalteren van de oprit. Deze ‘klusjesmannen’ vragen na hun werkzaamheden veel teveel geld voor hun gedane arbeid. De rekeningen moeten dan door u contant betaald worden. Bent u het hiermee niet eens, dan worden ze zeer lastig en in enkele gevallen zelfs bedreigend.

Wie geconfronteerd wordt met zulke klusjesmannen of wie er slachtoffer van is geworden, kan bellen met de politie op 0900-8844. Noteer altijd signalementen en/of kentekens of maak foto’s. Is er sprake van bedreiging, bel dan 112.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.