Knuffels voor kinderhospice Minsk

Sassenheim – Een groep van vijf docenten van het Rijnlands Lyceum Sassenheim bezocht in de voorjaarsvakantie Wit-Rusland.

Zij spraken onder meer met docenten in Minsk over onderwijs. Eén van deze Wit-Russische docenten werkt als sociaal werker in een kinderhospice waar terminaal zieke kinderen verzorgd worden. Een bezoek aan het hospice was snel afgesproken, waarbij aangeboden werd om vanuit Sassenheim iets betekenisvols bij te dragen.

In twee weken tijd verzamelden de leerlingen een grote berg knuffels en ander speelgoed. Docenten doneerden geld voor medische hulpmiddelen. In Minsk volgde een indrukwekkend bezoek aan het kinderhospice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.