Kunst te kijk in Voorhout

Voorhout – Voor de derde keer was zondag het Rondje Kunst(t)huis. In en rondom de Herenstraat openden winkeliers en anderen hun deuren voor lokale kunstenaars. Die toonden niet alleen hun kunstwerken, maar waren soms zelf ook aan het werk.

Nadat wethouder van Kempen bij Cheers het evenement had geopend vonden kunstenaars en bezoekers al snel hun weg. Een grote variatie aan kunstuitingen was te bewonderen: van schilderijen tot keramiek en van fotografie tot textiel.

Daarnaast waren er klankschaalconcerten en kon in de kerken worden genoten van viool-, piano- en orgelmuziek. In de bibliotheek was sneldichter Joep Derksen actief. (foto’s Mary van de Laak)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.