Leerlingen Wakersduin in actie voor Giro 555

Noordwijk – Leerlingen van alle klassen van basisschool Wakersduin in Noordwijk komen in actie voor Giro555. Op vrijdag 24 maart houden ze een sponsor-water-estafette op het Vuurtorenplein.

Zo brengen ze symbolisch zoveel mogelijk water naar de mensen die dat nodig hebben. Aan het einde van de estafette wordt bekend hoeveel geld ze op hebben gehaald met hun actie. Locoburgemeester Gerben van Duijn zal de actie mee openen.

Hongerrampen in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Somaliƫ en Jemen eisen steeds meer onschuldige levens. In totaal lijden 20 miljoen mensen aan honger en dorst. Giro555 roept met een landelijke actie iedereen op om geld te geven, zodat mensen hulp kunnen krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.