MSV handbalsters dichtbij kampioenschap

Noordwijk – Stompwijk’92 was zondag de tegenstander. Met nog twee wedstrijden te gaan in de zaalcompetitie zou verlies de kansen op een kampioenschap verkleinen. Het werd een ruime overwinning voor MSV van 25-10.
Het duurde 10 minuten voordat MSV tot scoren kwam. Daarvoor was het steeds de paal die het scoren verhinderde. Daarna ging het lopen en bij rust stond het 7-4 in het voordeel van MSV. Na de pauze kon MSV rustig uitlopen naar een groter verschil. Uiteindelijk werd het 25-10. Tegenstander voor volgende week, Olympia, liet dure punten liggen bij Hellas waardoor het volgende week zondag in Wassenaar de wedstrijd van de waarheid zal worden en beslist wordt wie er zaalkampioen wordt. Om 10.55 spelen de dames in Wassenaar de beslissende wedstrijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.