Parel voor Technasium Northgo College

Noordwijk – Het team van het Northgo College heeft een ‘parel’ ontvangen voor het internationale Technasium samenwerkingsproject met het Istituto Buonarroti in Trento, Italië. Deze parel wordt slechts zelden toegekend en geldt als de hoogste lof.

Daarnaast is het Northo Technasium bezocht door een externe auditcommissie. Die sprak de hele dag met leerlingen, docenten en opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Het Technasiumteam heeft de strenge audit prima doorstaan. Op alle twaalf beoordeelde onderdelen werd een positief resultaat behaald.

Dat betekent dat de school ook de komende vier jaar het predikaat Technasium mag voeren. Op het Technasium staat het bètaonderwijs centraal. Leerlingen werken in teamverband aan opdrachten uit de praktijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.