Platanenlaan en Essenlaan worden nieuw ingericht

Sassenheim – De Platanenlaan en de Essenlaan tussen de Rusthofflaan en de Platanenlaan worden opnieuw ingericht.

De voorlopige ontwerpen voor de herinrichting zijn samen met de bewoners, betrokkenen en het ingenieursbureau opgesteld. Zo werd gekozen voor de tulpenboom in de Platanenlaan en de esdoorn in de Essenlaan. Deze maand beslissen B&W over de plannen. Daarna volgt een ter inzagelegging van vier weken. Na deze procedure kunnen de plannen definitief worden vastgesteld.

Voor de herinrichting wordt binnenkort ook nog onderzoek gedaan naar het eventuele verstoren van huismussen en vleermuizen. Als dat niet het geval is, kan de herinrichting in het vierde kwartaal van 2017 van start gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.