Prijzen voor Noordwijkerhoutse bedrijven en Noordwijkse slager in Sterkste Schakel

Noordwijkerhout/Noordwijk – Goede resultaten voor Noordwijkerhoutse bedrijven waren er vrijdagavond bij de finale van de 14e editie van de Sterkste Schakel. Ruim 300 ondernemers en bestuurders waren op de prijsuitreikingsavond, die ook wel de ‘Oscaravond van de regio’ wordt genoemd, afgekomen.

NWH Jobs Uitzendbureau was het beste bedrijf in de categorie ‘Zakelijke Dienstverlening’. Gebr. Straathof werd tweede in de categorie ‘Groothandel’. NH Conference Centre Leeuwenhorst kreeg een penning voor Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer. Voor het Noordwijkerhoutse bedrijf Glas Groenvoorzieningen was er een aanmoedigingspenning.

Keurslagerij Krijn van der Bent uit Noordwijk kreeg de overall publieksprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.