Rabo helpt bij woningisolatie

Bollenstreek – Het is winter, een mooi moment om de woning te isoleren en te besparen op stookkosten.

Rabobank Leiden-Katwijk en Rabobank Bollenstreek organiseren samen met Bleeve een gezamenlijke inkoopactie van isolatiematerialen. Hiermee kan voordelig de vloer en/of spouwmuur worden geïsoleerd. Tijdens twee isolatieavonden wordt informatie gegeven over de kosten en besparing van vloerisolatie en spouwmuurisolatie, de subsidies en hoe die aan te vragen.

Meer weten? Kom dan op dinsdag 14 of woensdag 15 maart (19.00-21.30 uur) naar de isolatiebijeenkomsten in Hillegom of Katwijk. Informatie staat op www.rabobank.nl/bollenstreek. Aanmelden kan bij communicatie.bollenstreek@rabobank.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here