Rugbyclub Noordwijk van start

Noordwijk – 60 kinderen van 7 – 16 jaar hebben zich gemeld bij sportpark Duinwetering voor de eerste training van rugbyclub Noordwijk.

Onder leiding van hoofdtrainers Des Tuaivii en Sven Loos leerden de kinderen via diverse oefeningen de eerste principes van het rugbyspel. Wethouder Sport Gerben van Duin was onder de indruk van het enthousiasme en de inzet van de Noordwijkse kinderen.
Sportraad Noordwijk kwam met een afvaardiging poolshoogte nemen, net als vv Noordwijk-voorzitter Henk Hoogervorst. De rugbyclub gaat het sportpark delen met de voetbalvereniging, dus er gaat nauw worden samengewerkt tussen beide sportclubs.

Rugbytraining is er op vrijdag om 17:00 uur . Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://rugbynoordwijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.