Scouting Bosgeest op zoek naar spullen

Noordwijkerhout – Scouting Bosgeest is op zoek naar spullen om te verkopen tijdens de 56e jaarlijkse Koningsmarkt op donderdag 27 april.

Vooral kleine spullen worden verkocht. Deze spullen kunt u elke maandag tussen 19.00 uur en 21.00 uur, en elke zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur inleveren. Dit kan aan de v/d Weijdenlaan 2b in Noordwijkerhout. Ook staan er elke zaterdag vrijwilligers klaar om uw spullen thuis op te halen.

Scouting Bosgeest gebruikt het geld om onder andere onderhoud van het clubhuis en activiteiten te bekostigen. Meer informatie is te vinden op de website van Scouting Bosgeest, via de mail (koningsmarkt@bosgeest.nl) en er is te bellen via 0252-373625.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.