Sportcongres Bollenstreek biedt sportverenigingen helpende hand

Bollenstreek – Kleine sportverenigingen in de Bollenstreek hebben het soms heel zwaar en een sportcongres voor alle clubs moet hulp bieden. De ene gemeente heeft een buurtsportcoach, de andere gemeente een combinatiefunctionaris. In hun eigen gemeente willen ze iedereen aan het bewegen krijgen, maar ook verenigingen helpen. Daarom houden ze gezamenlijk op 5 april een sportcongres in Van der Valk in Sassenheim. Dat bestaat uit een gezamenlijke bijeenkomst met als thema samenwerking. Ook worden er 6 workshops gegeven. Deelname is gratis en opgeven kan via sportcongresbollenstreek@sportfondsen.nl of kijkop de facebookpagina sportcongresbollenstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.