Startsein Rijnlandroute tussen A44 en A4 gegeven

(foto Provincie Zuid-Holland)

Bollenstreek – Minister Melanie Schultz van Haegen en gedeputeerde Floor Vermeulen hebben dinsdag het startsein gegeven voor de aanleg van de Rijnlandroute.

Deze nieuwe weg van Katwijk, via de A44 naar de A4 bij Leiden moet een belangrijk verkeersknelpunt oplossen en de doorstroming van de hoofd- en omliggende wegen verbeteren. Ook de ontsluiting van de Bollenstreek zou met de Rijnlandroute een stuk soepeler moeten verlopen.

Momenteel worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder archeologisch onderzoek en verplaatsen van kabels en leidingen. In het najaar worden de werkterreinen ingericht en starten de eerste werkzaamheden. Naar verwachting wordt de RijnlandRoute eind 2022 opgeleverd.

Klik hier voor een filmpje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.