Stek verhoogt huur niet en komt met alternatieve woonvormen

Energieneutrale appartementen in Hooghkamer

Bollenstreek – Woningstichting Stek verhoogt de huur niet voor huizen in de sociale sector. Huurders met een inkomen boven de 40.000 euro gaan wel meer betalen. Hoe veel wordt nog overlegd met de huurdersbelangenvereniging.

Stek gaat zich naast reguliere huurwoningen ook bezig houden met alternatieve manieren van wonen. Er is een oproep aan huurders gedaan die interesse hebben in een woongroep. In Hillegom komen in de Vossepolder 60 verplaatsbare units tussen de oude, af te breken, manege en de ringvaart op een locatie die gereserveerd is voor de Duinpolderweg.

In Hooghkamer in Teylingen komt het Huuske van Teylingen, goedkope appartementen die geen energie verbruiken en geheel duurzaam zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here