Tespelduyn golft lente in met wedstrijd

Noordwijkerhout – Met de traditionele Voorjaarswedstrijd over 18 holes is zaterdag op Tespelduyn de lente ingeluid.

Qua weer was daar weinig van de merken: het was een druilerige middag. De 35 deelnemers lieten zich niet weerhouden hun 18 holes te spelen. Tevens werd er door de deelnemers een bijdrage gedaan om Stichting Handicart te steunen. Die stelt tijdelijk of permanent mindervalide golfers in staat het golfspel te blijven beoefenen.

De strijd om de hoofdprijs was spannend: de top 3 had een identiek aantal stableford punten waardoor er gekeken moest worden wie er op de laatste drie holes het beste gescoord had. Angeline Schouten trok hierbij aan het langste eind. Coby Bouwman werd tweede en Bert de Jong derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.