Twee winnaars Andries Kwik Bokaal

Foto's: Arjen Vervoort

Teylingen – Voor het eerst in de 39 jaar durende geschiedenis van de Andries Kwik Bokaal zijn er twee ploegen met een gelijk aantal punten geĆ«indigd.

De Warmondse IJsclub en Vereniging IJssport Koudekerk hadden beide aan het einde van de rit 118 punten bij elkaar gesprokkeld. Na druk juryoverleg, het duiken in reglementen en goedkeuring van de weduwe van Andries Kwik werd besloten om WIJC en VIJK samen te laten winnen.

Vele jonge en oude schaatsliefhebbers waren een petitie gestart om de gemeenteraad van Leiden te houden aan de oorspronkelijke reservering van 4 miljoen euro voor een nieuwe ijsbaan. Deze ijsbaan is van belang voor het voortbestaan van de schaatssport in Leiden. De petitie telt inmiddels ruim 7200 handtekeningen en zal worden aangeboden aan wethouder Paul Dirkse van Onderwijs, Sport en Duurzaamheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.