Weer auto-inbraken in Noordwijk

Noordwijk – Opnieuw is een serie auto-inbraken gepleegd in Noordwijk. Was het vorige week raak in de wijk Boechorst,┬ádeze week moesten auto’s in de omgeving van de Goudenregenstraat het ontgelden. Tussen dinsdag 28 februari 18.00 uur en woensdag 1 maart 11.30 uur werd ingebroken in auto’s in de Goudenregenstraat, Offemweg, Houtkrocht en De La Bassecour Caanstraat. In alle gevallen ging het om BMW’s, werd de autoruit ingeslagen en vervolgens werden airbags en navigatiesystemen gestolen. Een signalement van de daders is niet bekend. Via Burgernet heeft de politie een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.