Zilveren Barensteel voor Roos van Leeuwen

SONY DSC

Warmond – Roos van Leeuwen (57) heeft de Zilveren Barensteel ontvangen. Zij ontving de gemeentelijke waarderingsprijs voor vrijwilligerswerk uit handen van wethouder Arno van Kempen. Dat gebeurde dinsdag tijdens de ledenvergadering van de VWF, de vereniging tot Viering van Warmonds Feesten.

Roos van Leeuwen was 13 jaar bestuurslid van de VWF, waarvan de laatste vier jaar secretaris. Zij hield de draaiboeken van alle evenementen bij en onderhield contacten met externen, zoals politie en horeca.

Daarnaast was ze actief bij de organisatie van de Koningsdagbraderie en de Kaagweek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.