Zonnebloem Voorhout zoekt lotenverkopers

Voorhout – De Zonnebloemloterij 2017 staat weer voor de deur. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, is Zonnebloemafdeling Voorhout op zoek naar enthousiaste lotenverkopers.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem in Voorhout activiteiten en uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking die er niet zelfstandig op uit kunnen. Van 13 april tot  3 juli staat de verkoop in Voorhout gepland. De loten kosten 2 euro per stuk.

Iedereen die 3 uurtjes tijd over heeft en die het belangrijk vindt dat mensen met een handicap, jong en oud, volop van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij Rob Hekker via 0252-221899  of via robhekker@ziggo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.