25 Teylingers geslaagd voor cursus Politiek Actief

Teylingen – 25 Teylingers hebben de afgelopen zes weken de 2e cursus Politiek Actief gevolgd die de gemeente Teylingen in samenwerking met ProDemos organiseerde.

Donderdag was de afsluiting en kregen zij hun certificaat uitgereikt.
De laatste bijeenkomst was voor de vergadering van de gemeenteraad. De cursisten werd gevraagd een pitch te geven over wat ze hebben opgestoken van de cursus en wat ze ermee gaan doen. De cursisten waren enthousiast over Politiek Actief. Vooral de avond over speeddaten, debatteren en lobbyen is velen bijgebleven. Voor meerdere cursisten bleek de cursus een trigger om de eerste stap te zetten richting de politiek.

In september en oktober organiseert de gemeente Teylingen opnieuw de cursus Politiek Actief. Aanmelden kan tot 1 augustus bij Robert van Dijk via 14 0252 of r.vandijk@raadteylingen.nl of Lisanne Korteling via l.korteling@raadteylingen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here