Adest organiseert supportersreis naar WMC

Sassenheim – Drum- en Showband Adest Musica doet voor de 13e keer mee aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Dat wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 30 juli. Adest betreedt op de slotdag, zondag 30 juli, de grasmat van het stadion van Roda JC.

Voorgaande WMC-edities werd Adest Musica altijd ondersteund door enkele honderden supporters uit Sassenheim en omgeving. Ook nu moet dat weer gebeuren. Supporters kunnen inschrijven op het speciale Adest-WMC arrangement. Dat bestaat uit de busreis van en naar Kerkrade, thee en koffie in de bus en een toegangskaart voor de overdekte tribunes. Alleen toegangskaarten zijn ook te koop.

De inschrijving is tot 5 juni mogelijk via www.adestmusica.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.