Boek in de maak over Ut Sloepie

Warmond – “Onze eigen ruimte” is de titel van het boek van Dick Duynhoven over jeugdsociëteit Ut Sloepie in Warmond. Op zondag 14 mei wordt het gepresenteerd in De Oude School. Het moet een middag worden met veel nostalgie, jeugdsentiment, muzikale herinneringen en ontmoetingen met oude bekenden.

De middag wordt om 15.00 uur gestart met de enige echte Sloepie-Top 40. Die wordt samengesteld naar de voorkeuren van de honderden Sloepie-medewerkers en -bezoekers. Zij kunnen tot 1 mei hun persoonlijke top 5 insturen via www.utsloepieboek.nl.

Als het kan met een motivatie voor de nummer 1 en met de mooiste, gekste, leukste of meest gênante herinnering aan Ut Sloepie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.