Bollenburcht houdt kleurwedstrijd

Voorhout – Niet alleen is er een kunstwedstrijd in de Bollenburcht in Voorhout rond het thema “Narcis”, ook is er een kleurplaatwedstrijd voor jong en oud.

Bij de Bollenburcht is de gratis narcissen kleurplaat dagelijks tot en met 6 mei 2017 op te halen. Ook kan je een digitaal exemplaar aanvragen bij KunstenaarsCollectief KuCo, via info@kuco.nl. Om kans te maken op een prijs, moet de kleurplaat uiterlijk 7 mei worden ingeleverd. De prijsuitreiking is op dinsdag 9 mei tussen 20 en 22 uur als het Cultureel Café Lisse in de Bollenburcht plaatsvindt. Alle kleurplaten krijgen een plek op de narcis-expositiewand. Daar blijven ze hangen tot 14 mei, de laatste dag dat de Bollenburcht open is.

De Bollenburcht is gelegen in de historische bollenschuur “Westerbeek”, vlak bij ruïne van Kasteel Teylingen aan de Teylingerlaan 13 in Voorhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here