Carla Hogervorst eerste medisch pedicure in Noordwijk aan Zee

Noordwijk – Carla Hogervorst mag zich als eerste in Noordwijk aan Zee medisch pedicure noemen. Onlangs rondde zij de tweejarige opleiding met succes af.

Als pedicure was ze al 18 jaar actief in haar praktijk aan de De Ruijterstraat 66. Pedicure Plus werd Hogervorst na het behalen van de certificaten voor de reumatische voet en de diabetische voet. Vervolgens volgde zij de tweejarige opleiding tot medisch pedicure. Het is de verwachting dat het vak van pedicure zich de komende jaren steeds verder zal verdiepen. De vakorganisaties streven een zo hoog mogelijk niveau na. Carla Hogervorst volgt de ontwikkelingen op de voet.

Voor meer informatie: www.pedicurenoordwijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.