CDA Lisse: zorg over voortbestaan Kindertelefoon

Lisse – Het CDA in Lisse maakt zich zorgen over de Kindertelefoon, het Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg (AKJ) en Sensoor, waar volwassenen met problemen terecht kunnen. De drie organisaties worden bedreigd in hun voortbestaan omdat de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) per 1 januari 2018 stopt met de financiering.

De drie moeten nu afzonderlijk met alle gemeenten onderhandelen over voortzetting van hun diensten. Het CDA vindt het belangrijk dat de dienstverlening van de drie organisaties aan inwoners van Teylingen niet in gevaar komt.

De partij wil daarom van B&W weten of er plannen zijn om met de Kindertelefoon, het AKJ en Sensoor en overeenkomst te sluiten en zo ja op welke termijn de gemeenteraad hiervoor een plan tegemoet kan zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.