Corso bijna klaar voor vertrek

Foto's Tiny van der Zwan

Bollenstreek – De verenigingen en organisaties die in de Sassenheimse Klinkenberghallen de corsowagens steken, zetten allemaal een tandje bij. Waar woensdag wit nog de overheersende kleur was, kleuren de hallen inmiddels flink bij.

Vrijdagavond moeten alle wagens gereed zijn voor de eerste corso-etappe door Noordwijkerhout. Dat gaat als altijd weer lukken, maar veel hangt af van die laatste uurtjes. Er wordt dus nog driftig gestoken. Daarbij worden de stekers op de vingers gekeken door de vele belangstellenden, die het handwerk met eigen ogen willen zien.

Tussen de bedrijven door komen ook gemeentebestuurders op bezoek. Zo namen wethouder Barnhoorn en burgemeester Rijpstra van Noordwijk met corsovoorzitter Van der Zon poolshoogte bij de wagen van Noordwijk. (foto Willem Krol)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.