Corso trekt door de streek

Bollenstreek – Een bonte stoet van praalwagens en personenauto’s trok zaterdag begeleid door muziekkorpsen door de regio.

Vrijdagavond reed het corso al verlicht door de straten van Noordwijkerhout. Jos Vranken, directeur NBTC Holland Marketing gaf daar samen met corsovoorzitter Leo van der Zon het startsein. Thema van het corso was dit jaar Dutch Design. De nieuwe art directors Esther en Pieter van Waardenburg gaven met hun eerste corso direct een visitekaartje af.

Rondom het evenement zijn in de corsogemeenten vele activiteiten georganiseerd zoals de Mooiste File van Nederland, kindercorso’s, muzikale optredens, bloemententoonstellingen, moza├»eken en markten. (foto’s verlicht corso: Fred van der Bent; Foto’s corso Noordwijk: Tiny van der Zwan, Johanna Wever, Cor Vink; Corso Hillegom: Eric-Jan Geertsen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.