DSV wil Rustoord kopen

Rustoord in Lisse

Lisse – Zorginstelling DSV wil Rustoord kopen. Het complex is eigendom van woningcorporatie Eigen Haard, maar die heeft het te koop staan. DSV is gebruiker van het gebouw en wil het aankopen. Om dat financieel rond te krijgen, staat de gemeente Lisse voor 15 miljoen garant. Lisse en DSV willen er zo voor zorgen dat het complex voor zorg bewaard blijft en dat het betaalbaar is. De garantstelling komt pas concreet in beeld als DSV de verplichtingen niet na kan komen, maar de gemeente heeft dan het recht van eerste hypotheek. B & W beslissen zelfstandig over de garantstelling, maar de gemeenteraad mag nog bedenkingen uiten. Of DSV het complex koopt, is nu nog niet zeker. De verkoop gaat op basis van inschrijving die nu nog loopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here