Eerste steek corsowagen door Lisa van der Geest

Archiefoto: @schaatspeloton

Bollenstreek – Schaatster Lisa van der Geest uit Warmond zet dit jaar de eerste steek op een corsowagen. De praalwagens en veel personenauto’s worden van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 april in de bloemen gezet in de Klinkenberghallen aan de Rijksstraatweg in Sassenheim. Daar kan publiek het steken van de corsowagens ook van dichtbij bekijken. De eerste steek is woensdag om 14.15 uur. Lisa van de Geest is marathonschaatster. Ze won bijna de nationale competitie op kunstijs. Wel won ze de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk. (Foto archief: Arjen Vervoort)

Voor het totale programma klikt u hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.