Europees bezoek voor leerlingen Rijnlands

De leerlingen maken kennis met hun buitenlandse collega's

Sassenheim – Buitenlands bezoek voor de leerlingen van het Rijnlands Lyceum Sassenheim.

Vwo-leerlingen uit klas 4 krijgen deze week uitwisselingsmaatjes uit diverse Europese landen op bezoek. Er komen 23 Finse leerlingen, 22 Italiaanse, 20 Roemeense, 17 Zweedse en 25 Duitse leerlingen. De gasten worden een-op-een door de leerlingen van RLS gehost en zij volgen een intensief programma. Zij houden zich op school bezig met projecten over duurzaamheid, doen mee met sportieve en culturele activiteiten en volgen excursies naar Leiden, Amsterdam en andere locaties waar gewerkt wordt aan duurzaamheid.

Op het eind van de week presenteren de leerlingen de resultaten van hun week Rijnlands en debatteren ze over sociale thema’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.