FC Lisse wint topper tegen IJsselmeervogels

Lisse – Met nog drie competitieronden te gaan is FC Lisse weer gedeeld koploper in de derde divisie. Ze achterhaalden IJsselmeervogels door ze in een direct duel met 0-2 te verslaan. Een knap resultaat in een prachtige ambiance. Vlak voor rust kwam FC Lisse op voorsprong. Rowdy van der Putten scoorde de goal. In een boeiend voetbalduel maakte Martin van Eeuwijk na rust uit een counter de 0-2. Berry Powel was namens IJsselmeervogels dicht bij een tegentreffer, maar zijn inzet kwam op de paal. Justin Valk van FC Lisse kreeg in de slotfase een tweede gele en dus rode kaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.