Haken en ogen aan huishoudelijke hulp WMO

Noordwijk – Er zitten diverse haken en ogen aan het systeem van huishoudelijke hulp via de Wmo. Dat bleek volgens Puur Noordwijk uit de informatie-avond, die de partij over het onderwerp organiseerde.

Sinds 1 januari wordt gewerkt met het systeem ‘schoon en leefbaar huis’ en Puur wilde van de huishoudelijke hulpen weten hoe zij dit ervaren. Behalve huishoudelijke hulpen waren ook twee ouderenconsulenten aanwezig. Zij vertegenwoordigden de ouderen die de huishoudelijke hulp ontvangen. In de praktijk lijkt het systeem niet soepel te lopen.

De partij gaat de knelpunten bespreken met de wethouder.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.