Holland Rijnland zoekt favoriete fietsplekjes

Duin- en Bollenstreek – Het fietsknooppuntennetwerk in de regio Holland Rijnland is uitgebreid met 90 kilometer extra fietsroutes in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart.

Die zijn inmiddels voorzien van routebordjes en de bestaande fietsbordjes zijn -waar nodig- opgeknapt. Alle informatiepanelen hebben nieuwe kaarten gekregen en ook de app van het fietsknooppuntennetwerk is bijgewerkt.

Op 12 mei wordt het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk in gebruik genomen. Om dit te vieren wil Holland Rijnland graag weten wat jouw favoriete plekje langs de fietsroutes is. Stuur uiterlijk 4 mei een foto, verhaal of vlog op en leg uit waarom. Er zijn prijzen met een regionale twist te winnen. Kijk voor deelname op https://hollandrijnland.nl/fietsknooppunten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.