Kunstwedstrijd in de Bollenburcht

Voorhout – In de Bollenburcht in Voorhout is tot en met 13 mei een expositie ingericht rond de narcis.

Iedereen die creatief of kunstzinnig bezig is, kan aan deze tentoonstelling meedoen. Ga aan de slag en laat je inspireren door de narcis. Maak een schilderij, tekening, foto, gedicht, beeld, brei een trui met een narcis erop, alles kan en mag. Deelname is gratis en mogelijk voor jong en oud, amateur en professioneel.

Inleveren van een kunstwerk kan tot uiterlijk 7 mei bij de Bollenburcht, Teylingerlaan 13 in Voorhout. De prijsuitreiking van de Bollenburchtkunstwedstrijd is bij het Cultureel Café Lisse op dinsdag 9 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.