MSV pakt ruime winst

Noordwijk – De handbalsters van MSV hadden dit seizoen nog niet gespeeld tegen de tegenstander van zondag WHC uit Den Haag. Tot 4-3 ging de strijd gelijk op. Echt los kwam MSV niet van de tegenstander. Na de stand van 9-7 voor MSV was het de thuisclub die de teugels in handen nam en de voorsprong verder wist uit te bouwen naar 14-7 als ruststand. De tweede helft was niet anders. Een stevige regenbui haalde toch de snelheid uit de wedstrijd. Alle dames (behalve de keepster) ┬ádie vandaag opgesteld stonden konden deze zondag scoren! De eindstand was 26-10 voor MSV. Volgende week spelen de dames om 12.00 uur in Noordwijk tegen Hillegom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.