MSV verliest weer van Olympia

Noordwijk РDe kampioenswedstrijd in de zaal verloor MSV van Olympia. Nu stond de tegenstander op het veld tegenover MSV. De eerste paar doelpunten waren voor de Wassenaarse dames en al snel keek MSV tegen een achterstand aan. Hoewel de verdediging met regelmaat goed dicht zat ontbrak het aan aanvallen waaruit de doelpunten gemaakt moesten worden. Olympia was deze zondag een maatje te groot voor MSV. De handbalsters uit Noordwijk konden in de eerste helft niet meer dan 4 doelpunten maken. De ruststand was 9-4 voor Olympia. De tweede helft begon middelmatig. Het duurde lang voordat er weer gescoord werd. De keepster van MSV stopte 2 penalty’s en de Noordwijkse ploeg mocht er ook 2 nemen waarvan er 1 werd gescoord. Pas ver in de tweede helft kreeg MSV weer grip op de wedstrijd en kon 5 doelpunten scoren maar er was te weinig tijd over om de achterstand in te lopen. De eindstand was 17-11 voor Olympia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.