NoVaTo opent nieuwe expositieruimte

Noordwijkerhout – De nieuwe expositieruimte van de stichting Noordwijkerhout van Toen (NoVaTo) is woensdag officieel geopend.

Hans Knapp, die NoVaTo jarenlang ondersteunde, knipte het lint door. NoVaTo is blij weer terug te zijn in het centrum van het dorp. Met financiƫle hulp van derden, de gemeente en de inzet van vele vrijwilligers kon na een zoektocht van anderhalf jaar het pand aan de Zeestraat 3a worden betrokken.

De komende maanden is NoVaTo vooral gericht op toeristen. In de wintermaanden gaan zij zich op de Noordwijkerhouter richten, niet alleen met wisselende tentoonstellingen maar ook met presentaties en lezingen. Meer informatie staat op www.noordwijkerhoutvantoen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.