Zieke klasgenoot virtueel toch in de klas

Noordwijk – In groep 5 van obs De Witte School is de KPN Klasgenoot in de klas geplaatst. Het is dé oplossing voor Britt die vanwege haar ziekte vaak lessen mist. Zij kan nu vanuit huis lessen volgen en contact houden met klasgenootjes.

Er is verbinding tussen de laptop of tablet van de leerling thuis en ‘de Klasgenoot’ op school. Britt kan de ‘Klasgenoot’ in de klas op afstand besturen en de camera draaien of laten inzoomen op het bord. Ook kan ze een virtuele vinger opsteken.

Klasgenoot wordt mogelijk gemaakt door KlasseContact; een landelijk project van EDventure en het KPN Mooiste Contact Fonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.