Parkeergarageplannen overwegend positief ontvangen

Noordwijk – Veel belangstelling was er woensdagavond bij de presentatie van de bouwplannen voor een mega parkeergarage onder het duin bij Grand Hotel Huis ter Duin. De plannen werden overwegend enthousiast ontvangen door de circa 250 aanwezigen. Twijfels over de aantasting van de natuur konden worden weerlegd: alles gebeurt onder de grond.

Hoe de verkeersstromen moeten lopen werd niet helemaal duidelijk gemaakt. De garage krijgt drie gecombineerde in-/uitgangen en 1700 parkeerplekken. In totaal komen er drie lagen, waarvan de bovenste verdieping kan worden gebruikt voor congressen en exposities. Aan de zeezijde komen grote ramen voor het zicht op zee.

In 2020 moet de bouw starten, maar eerst moeten alle procedures nog worden doorlopen. Het plan voor de garage maakt onderdeel uit van een groot ontwikkelingsplan voor Noordwijk aan Zee. Ook de verduining van de Koningin Wilhelmina Boulevard hoort daarbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.